close

Your cart is currently empty.

Customer Service

CONTACT
TERMS & CONDITIONS
PRIVACY POLICY
SHIPPING & RETURNS
SIZE CHART

For any requirement regarding your order, products or wholesale requests, please contact us.

HAÁLS SHOWROOM

Pericleous 63, Chalandri, Athens Greece, PO 15232

email: [email protected]

T: +30 210 6837805

Γενικοί όροι χρήσης

 

  1. Γενικά

 

H εταιρεία με την επωνυμία «ΠΡΟΜΙΣΟ ΟΕ» (στο εξής «Πωλητής»), η οποία εδρεύει στο Χαλάνδρι Αττικής, Περικλέους αρ. 63, τηλέφωνο: +30 2106837805, είναι ιδιοκτήτρια του ιστότοπου www.haalsofficial.com, εντός του οποίου λειτουργεί ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης προϊόντων (eshop) μέσω Διαδικτύου.

 

Η πραγματοποίηση αγορών μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος του παραπάνω ιστοτόπου συνεπάγεται την πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοχή των κάτωθι αναγραφόμενων όρων από τον αγοραστή/επισκέπτη του ιστοτόπου.

 

Ως «Πελάτης» νοείται κάθε φυσικό ή νομικό πρόσωπο, το οποίο περιηγείται εντός του ηλεκτρονικού καταστήματος του παραπάνω ιστοτόπου ή/και πραγματοποιεί αγορές από αυτό.

 

Ως «καταναλωτής» νοείται κάθε φυσικό πρόσωπο, το οποίο ενεργεί για λόγους, οι οποίοι δεν εμπίπτουν στην εμπορική, επιχειρηματική, βιοτεχνική ή ελευθέρια επαγγελματική του δραστηριότητα, κατά την έννοια του άρθρου 1α του Ν. 2251/1994 (Νόμος για την προστασία του καταναλωτή).

 

Για την πραγματοποίηση αγορών μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος του παραπάνω ιστότοπου  απαιτείται ο αγοραστής/επισκέπτης να έχει συμπληρώσει το 18ο έτος. Σε περίπτωση που ο αγοραστής/επισκέπτης δεν έχει συμπληρώσει το 18ο έτος, οι αγορές πραγματοποιούνται από τους ασκούντες τη γονική μέριμνα.

 

Ο Πωλητής διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να ανανεώνει τους παρόντες όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών που γίνονται μέσω του ηλεκτρονικού του καταστήματος. Ο Πωλητής αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει τους χρήστες για τυχόν τροποποιήσεις, καθώς και για οποιαδήποτε αλλαγή, μέσω της ιστοσελίδας του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος. Η αλλαγή όρων δεν καταλαμβάνει παραγγελίες που έχουν ήδη γίνει.

 

Η τυχόν ακυρότητα ενός ή περισσότερων όρων της παρούσας πολιτικής δεν καθιστά άκυρους τους λοιπούς όρους. Αν οποιοσδήποτε όρος κηρυχθεί δικαστικά άκυρος, δεν θίγεται το κύρος της παρούσας πολιτικής.

 

  1. Παραγγελίες

 

Ο Πελάτης πραγματοποιεί τις αγορές του, προβαίνοντας σε παραγγελία εντός του ηλεκτρονικού καταστήματος του Πωλητή. Ο Πωλητής αναλαμβάνει να αποστείλει στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχει δηλωθεί από τον Πελάτη αποδεικτικό παραλαβής της παραγγελίας του Πελάτη χωρίς περιττή καθυστέρηση. Από τη στιγμή που το επιβεβαιωτικό μήνυμα (μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου) παραλαβής της παραγγελίας περιέλθει στον Πελάτη, η σύμβαση πώλησης εξ αποστάσεως θεωρείται ότι έχει καταρτισθεί.

 

Ο Πωλητής δεν πραγματοποιεί πωλήσεις χονδρικής εμπορίας μέσω του ηλεκτρονικού του καταστήματος. Ο Πωλητής διατηρεί το δικαίωμα να περιορίσει τη διαθεσιμότητα των προϊόντων ή/και τον αριθμό των παραγγελιών που αποδέχεται.

 

 

  1. Τιμές προϊόντων

 

Οι τιμές των προϊόντων και των υπηρεσιών που διατίθενται μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος του Πωλητή είναι σε ευρώ (€) και περιλαμβάνουν όλους τους ισχύοντες φόρους, συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ.

 

Οι τιμές των προϊόντων και των υπηρεσιών που διατίθενται μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος του Πωλητή δεν περιλαμβάνουν ναύλο, ο οποίος επιβαρύνει τον Πελάτη, εφόσον δεν συμφωνηθεί διαφορετικά.

 

Το ποσό πληρωμής που εμφανίζεται κατά το στάδιο «Έλεγχος παραγγελίας» και επιβεβαιώνεται μέσω του αποδεικτικού παραλαβής της παραγγελίας  που αποστέλλεται στον Πελάτη αντιστοιχεί στο συνολικό ποσό που υποχρεούται να πληρώσει ο Πελάτης για τις αγορές που πραγματοποίησε. Στο παραπάνω ποσό περιλαμβάνονται όλοι οι φόροι, οι ειφορές κάθε είδους (συμπεριλαμβανομένων των περιβαλλοντικών εισφορών, τα έξοδα μεταφοράς, καθώς και τα τυχόν έξοδα αντικαταβολής).

 

Ο Πωλητής ενημερώνει τον Πελάτη εγκαίρως και, σε κάθε περίπτωση, πριν από την ολοκλήρωση της διαδικασίας της παραγγελίας εκ μέρους του Πελάτη, για τη συνολική τιμή των αγαθών, συμπεριλαμβανομένου του φόρου προστιθέμενης αξίας (Φ.Π.Α.), καθώς και για όλες τις ενδεχόμενες πρόσθετες επιβαρύνσεις παράδοσης ή αποστολής των προϊόντων.

 

Ο Πωλητής έχει τη δυνατότητα να προσφέρει στους Πελάτες του προωθητικούς κωδικούς έκπτωσης για συγκεκριμένα προϊόντα ή υπηρεσίες, οι οποίοι ισχύουν σύμφωνα με τα οριζόμενα στις εκάστοτε ανακοινώσεις του Πωλητή.

 

  1. Ευθύνη Πωλητή

Ο Πωλητής ευθύνεται για τα πραγματικά ελαττώματα και την έλλειψη συνομολογημένων ιδιοτήτων των προϊόντων σύμφωνα με το άρθρο 5 του Ν. 2251/1994 και τα άρθρα 534 επ. του Αστικού Κώδικα.

 

Ο Πωλητής δεν ευθύνεται αν αποδείξει ότι:

α) δεν έθεσε το προϊόν σε κυκλοφορία,

β) το ελάττωμα δεν υπήρχε όταν το προϊόν τέθηκε σε κυκλοφορία,

γ) δεν κατασκεύασε το προϊόν αποβλέποντας στην διανομή του και δεν το διένειμε στο πλαίσιο της επαγγελματικής του δραστηριότητας,

δ) το ελάττωμα οφείλεται στο γεγονός ότι το προϊόν κατασκευάστηκε σύμφωνα με κανόνες αναγκαστικού δικαίου.

 

Πέραν της ευθύνης του Πωλητή στην περίπτωση πραγματικών ελαττωμάτων ή έλλειψης συνομολογημένων ιδιοτήτων των προϊόντων, ο Πωλητής δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε ζημία (θετική ή αποθετική) υποστεί, ενδεχομένως, ο Πελάτης ένεκα ή εξ αφορμής της περιήγησής του στο ηλεκτρονικό κατάστημα του Πωλητή και χρήσης των υπηρεσιών του ηλεκτρονικού καταστήματος, της ακύρωσης μιας παραγγελίας, της καθυστερημένης ή της απουσίας παράδοσης παραγγελθέντων προϊόντων.

 

Ο Πωλητής δεν εγγυάται τη διαθεσιμότητα των προϊόντων που διατίθενται προς πώληση στο ηλεκτρονικό κατάστημα.Ο Πωλητής αναλαμβάνει να ενημερώνει τον Πελάτη κατά την περιήγησή του στον ιστότοπο του ηλεκτρονικού καταστήματος και, οπωσδήποτε, πριν από την ολοκλήρωση παραγγελίας προϊόντος εκ μέρους του, για την διαθεσιμότητα ή μη των προϊόντων.

 

Σε περίπτωση που ο Πελάτης προχωρήσει στην ολοκλήρωση παραγγελίας παρά την ένδειξη ότι το παραγγελθέν προϊόν δεν είναι, κατά το χρόνο υποβολής της παραγγελίας, άμεσα διαθέσιμο, ο Πωλητής δεν ευθύνεται για την παράδοση του προϊόντος μετά το πέρας των προθεσμιών που προβλέπονται στους όρους για την παράδοση των προϊόντων.

 

  1. Εγγύηση

 

Κατά την παράδοση των προϊόντων στον Πελάτη, ο Πελάτης ελέγχει τα προϊόντα ως προς τις συμφωνημένες ιδιότητες και τυχόν πραγματικά ελαττώματα. Σε περίπτωση που ο Πελάτης διαπιστώσει ότι υπάρχουν πραγματικά ελαττώματα στο προϊόν ή λείπουν ορισμένες συμφωνημένες ιδιότητες, καλείται να επικοινωνήσει άμεσα με τον Πωλητή, αποστέλλοντας ηλεκτρονικό μήνυμα στη διεύθυνση [email protected] ή μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας στον αριθμό τηλεφώνου +30 2106837805.

 

Ο Πωλητής δεσμεύεται από τη νόμιμη εγγύηση. Ο Πωλητής δεν παρέχει στον Πελάτη οποιουδήποτε είδους εμπορική εγγύηση, πλέον της νόμιμης εγγύησης. Τα δικαιώματα του καταναλωτή που απορρέουν από την εγγύηση ισχύουν για δύο (2) έτη από την ημερομηνία παράδοσης του προϊόντος και ασκούνται σύμφωνα με τους όρους του εντύπου εγγύησης που, κατά κανόνα, συνοδεύει τα προϊόντα του Πωλητή. Ειδικότερα, ο Πελάτης που επιθυμεί να ασκήσει τα ως άνω δικαιώματα καλείται να επικοινωνήσει με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών του Πωλητή, αποστέλλοντας ηλεκτρονικό μήνυμα στη διεύθυνση [email protected] ή μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας στον αριθμό τηλεφώνου +30 2106937805. Κατά την επικοινωνία, ο Πελάτης οφείλει να αναφέρει τον αριθμό της παραγγελίας που αφορά το προϊόν για το οποίο ζητείται η εγγύηση ή τον αριθμό τιμολογίου που εκδόθηκε για την συγκεκριμένη αγορά, σε συνδυασμό με την ημερομηνία έκδοσής του.

 

Ο Πελάτης δεν δικαιούται την επισκευή ή αντικατάσταση του προϊόντος ή οποιουδήποτε μέρους του βρέθηκε ελαττωματικό στις ακόλουθες περιπτώσεις:

 

Α. Έχει παρέλθει το χρονικό διάστημα των δύο (2) ετών από την ημερομηνία παράδοσης του προϊόντος στον Πελάτη ή,

Β. Κατά τον χρόνο επικοινωνίας με τον Πωλητή, το προϊόν έχει ήδη επισκευαστεί από άλλο, πλην του Πωλητή ή άλλου εξουσιοδοτημένου προσώπου, άτομο.

 

Ο Πωλητής αναλαμβάνει να εκτελέσει τους όρους της εγγύησης, καθώς και τις επακόλουθες εργασίες επισκευής ή αντικατάστασης, εντός εύλογου χρόνου. Το χρονικό διάστημα που απαιτείται για την ολοκλήρωση των ως άνω εργασιών εξαρτάται από τον φόρτο εργασιών του Πωλητή, καθώς και από την πολυπλοκότητα και τη φύση των εργασιών επισκευής.

 

  1. Περιορισμός Ευθύνης

 

Ο Πωλητής προβαίνει σε όλες τις ενέργειες που απαιτούνται για την ορθή και αδιάκοπη λειτουργία του ηλεκτρονικού του καταστήματος. Ο Πωλητής δεν ευθύνεται, στις περιπτώσεις που η παροχή των υπηρεσιών του ηλεκτρονικού του καταστήματος διακόπτεται ή αναστέλλεται, προσωρινώς, για τεχνικούς ή λειτουργικούς λόγους που βρίσκονται εκτός του ελέγχου του Πωλητή.

 

Ο Πωλητής δεν ευθύνεται για (α) τυχόν ζημία που δεν συνδέεται αιτιωδώς με την παροχή υπηρεσιών εκ μέρους του ή την λειτουργία του ηλεκτρονικού του καταστήματος, εν γένει, (β) τυχόν ζημία νομικού προσώπου (συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, της απώλειας κερδών, πελατείας κλπ.) και (γ) οποιουδήποτε είδους έμμεση ζημία (συμπεριλαμβανομένης τυχόν έμμεσης έμμεση ζημίας που δεν ήταν δυνατό να προβλεφθεί από κανένα από τα συμβαλλόμενη μέρη κατά τον χρόνο κατάρτισης της σύμβασης πώλησης).

 

  1. Μετάθεση κινδύνου

 

Στις περιπτώσεις κατά τις οποίες ο Πωλητής παραδίδει στον Πελάτη τα προϊόντα μέσω ταχυδρομικής αποστολής, ο κίνδυνος απώλειας ή βλάβης των προϊόντων μετατίθεται στον Πελάτη, όταν αυτός ή κάποιο τρίτο μέρος, το οποίο ορίζει ο Πελάτης και είναι διάφορο του μεταφορέα, αποκτά τη φυσική κατοχή των προϊόντων.

 

  1. Παρεχόμενες πληροφορίες

 

Ο Πωλητής δεσμεύεται ως προς την ακρίβεια, αλήθεια και πληρότητα των πληροφοριών που καταχωρεί στον δικτυακό τόπο του ηλεκτρονικού του καταστήματος. Η παραπάνω υποχρέωση ισχύει τόσο ως προς τις πληροφορίες που αφορούν τον ίδιο τον Πωλητή, όσο και ως προς τις πληροφορίες που συνοδεύουν τις φωτογραφίες των διατιθέμενων προς πώληση προϊόντων και περιέχουν στοιχεία αναφορικά με τα χαρακτηριστικά και τις ιδιότητες αυτών. Ο Πωλητής αναλαμβάνει, ακόμη, να καταχωρεί τις φωτογραφίες των προϊόντων που διατίθενται στο ηλεκτρονικό κατάστημα, χωρίς να τις υποβάλλει σε επεξεργασία οποιουδήποτε είδους ή παραποίηση. Οι καταχωρημένες φωτογραφίες απεικονίζουν τα διατιθέμενα προϊόντα, όπως ακριβώς είναι κατά την φυσική τους υπόσταση (“ως έχουν”).  Ο Πωλητής επιφυλάσσεται για τυχόν απόκλιση μεταξύ των καταχωρημένων στον παραπάνω ιστότοπο προϊόντων και των φυσικών προϊόντων και αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώσει τον Πελάτη εντός εύλογου χρόνου από την συνειδητοποίηση της ως άνω απόκλισης.

 

Ο Πωλητής δεν ευθύνεται για την ύπαρξη τυχόν ορθογραφικών, μηχανογραφικών ή τυπογραφικών λαθών που δύναται να εντοπίζονται στις παρεχόμενες πληροφορίες. Ο Πωλητής αναλαμβάνει να εντοπίζει τέτοια λάθη και να τα διορθώνει αμελλητί.

 

Σε περίπτωση τυπογραφικού λάθους στην τιμή παραγγελθέντος προϊόντος, ο Πωλητής αναλαμβάνει να ενημερώσει τον αγοραστή αμέσως μόλις εντοπίσει το λάθος και, σε κάθε περίπτωση, πριν από την παράδοση του προϊόντος σε αυτόν. Ο Πωλητής αναλαμβάνει να ενημερώσει τον αγοραστή για την διαφορά στην τιμή του παραγγελθέντος προϊόντος, καθώς και για την δυνατότητά του να υπαναχωρήσει από την σύμβαση πώλησης. Σε αυτή την περίπτωση, ο Πωλητής αναλαμβάνει να επιστρέψει στον αγοραστή κάθε πληρωμή που έλαβε από αυτόν, συμπεριλαμβανομένων των δαπανών αποστολής του προϊόντος χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση και, οπωσδήποτε, εντός πέντε (5) ημερολογιακών ημερών από την ημέρα κατά την οποία ο αγοραστής τον ενημέρωσε ότι επιθυμεί να υπαναχωρήσει από την σύμβαση, λόγω λάθους στην αναγραφόμενη τιμή του παραγγελθέντος προϊόντος.

 

Ο Πωλητής πραγματοποιεί την παραπάνω επιστροφή χρημάτων, χρησιμοποιώντας το ίδιο μέσο πληρωμής, με εκείνο που χρησιμοποίησε ο αγοραστής για την αρχική συναλλαγή. Σε περίπτωση διαφορετικής συμφωνίας, ο αγοραστής δεν επιβαρύνεται με τις δαπάνες που προκύπτουν από την επιστροφή χρημάτων.

 

Ο Πωλητής δεν αναλαμβάνει την επιστροφή ενδεχόμενων πρόσθετων δαπανών παραδοσης που οφείλονται στην επιλογή του αγοραστή να χρησιμοποιήσει τρόπο παράδοσης άλλο από τον τυποποιημένο τρόπο παράδοσης προϊόντων που χρησιμοποιεί ο Πωλητής.

 

  1. Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας

 

Ο Πωλητής είναι δικαιούχος των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας επί του συνόλου του περιεχομένου του ιστοτόπου www.haalsofficial.com εντός του οποίου βρίσκεται και λειτουργεί το ηλεκτρονικό του κατάστημα. Ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, αντικείμενα των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας του Πωλητή είναι κάθε σχέδιο, φωτογραφία, εικονογράφηση, κείμενο λόγου, αλλά και κάθε έργο που εμπίπτει στους ορισμούς του άρθρου 2 του Ν. 2121/1993, που καταχωρείται στον παραπάνω ιστότοπο.

 

Τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας του Πωλητή προστατεύονται σύμφωνα με τις διατάξεις του ενωσιακού και ελληνικού δικαίου και, συγκεκριμένα, με τις διατάξεις Ν. 2121/1993. Απαγορεύεται (α) η άμεση ή έμμεση, προσωρινή ή μόνιμη, αναπαραγωγή των έργων του Πωλητή, εν όλω ή εν μέρει, (β) η διασκευή, προσαρμογή ή οποιουδήποτε είδους μετατροπή των έργων, (γ) η μετάδοση, αναμετάδοση, παρουσίαση στο κοινό ή χρήση του έργου με τρόπο που προσβάλλει το ηθικό δικαίωμα του Πωλητή.

 

Η εκ μέρους τρίτων άσκηση εξουσιών που απορρέουν από το περιουσιακό δικαίωμα πνευματικής ιδιοκτησίας του Πωλητή (ήτοι, ενδεικτικά, η αναπαραγωγή, διάδοση, αναμετάδοση ή άλλη εκμετάλλευση των έργων του Πωλητή) επιτρέπεται μόνο κατόπιν υπογραφής σχετικής σύμβασης ή παραχώρησης σχετικής άδειας από τον Πωλητή. Σε περίπτωση αμφιβολίας, οι εν λόγω συμβάσεις και άδειες που παραχωρεί ο Πωλητής σε τρίτους θεωρούνται μη αποκλειστικές. Ο τρίτος που αναλαμβάνει την εκμετάλλευση ή αποκτά δυνατότητα εκμετάλλευσης των έργων του Πωλητή δεν μπορεί να μεταβιβάσει τα δικαιώματά του αυτά, χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του Πωλητή.

 

  1. Δικαιώματα βιομηχανικής ιδιοκτησίας

 

Τα διακριτικά γνωρίσματα της επιχείρησης και των εμπορευμάτων του Πωλητή, ήτοι το όνομα, η επωνυμία, ο διακριτικός τίτλος και το σήμα, προστατεύονται σύμφωνα με τις διατάξεις του ενωσιακού και ελληνικού δικαίου. Ακόμη, η ηλεκτρονική διεύθυνση της επιχείρησης του Πωλητή (haalsofficial.com) προστατεύεται σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 4679/2020 για την προστασία των σημάτων.

 

Απαγορεύεται η εκ μέρους τρίτων χρήση ή εκμετάλλευση με οποιονδήποτε τρόπο των διακριτικών γνωρισμάτων του Πωλητή, χωρίς την προηγούμενη και γραπτή συγκατάθεση του τελευταίου. Ειδικότερα, ως προς την προστασία του σήματος του, ο Πωλητής δικαιούται να στραφεί κατά παντός, ο οποίος, χωρίς την συγκατάθεσή του, ασκεί μια από τις εξουσίες που απορρέουν από το σήμα ή χρησιμοποιεί στις συναλλαγές σημείο κατά τρόπο που προκαλεί κίνδυνο συγχύσεως με το σήμα του.

 

  1. Ευθύνη Επισκέπτη Ιστοτόπου

 

Ο επισκέπτης του ιστοτόπου του Πωλητή δεσμεύεται να περιηγείται στον ιστότοπο και να πραγματοποιεί συναλλαγές μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος που ευρίσκεται εντός αυτού σύμφωνα με τα οριζόμενα στους παρόντες όρους χρήσης, την ισχύουσα ενωσιακή και ελληνική νομοθεσία και την καλή πίστη και τα συναλλακτικά ήθη.

 

Ο επισκέπτης του ιστοτόπου απαγορεύεται να χρησιμοποιήσει τους διαθέσιμους μέσω του ιστοτόπου τρόπους επικοινωνίας, προκειμένου να αποστείλει περιεχόμενο, το οποίο παραβιάζει διατάξεις της ισχύουσας ενωσιακής και ελληνικής νομοθεσίας ή που είναι αντίθετο με τις επιταγές της καλής πίστης και των συναλλακτικών ηθών ή που είναι ικανό να προκαλέσει βλάβη στην ορθή και αδιάλλειπτη λειτουργία του λογισμικού του ιστοτόπου ή του υλικού εξοπλισμού του Πωλητή. Ακόμη, ο επισκέπτης του ιστοτόπου απαγορεύεται να αποστείλει περιεχόμενο προσβλητικό, ενοχλητικό, χυδαίο, απειλητικό, συκοφαντικό, καθώς και περιεχόμενο με το οποίο παραβιάζει διατάξεις της νομοθεσίας για την προστασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα τρίτων προσώπων.

 

Σε περίπτωση παραβίασης των ανωτέρω υποχρεώσεων από τον επισκέπτη, αυτός ευθύνεται να αποζημιώσει τον Πωλητή σύμφωνα με τις οικείες διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας και, συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 914 επ. Αστικού Κώδικα.

 

  1. Ακύρωση Παραγγελίας

 

Ο Πελάτης δικαιούται να μην ολοκληρώσει την διαδικασία παραγγελίας προϊόντος από το ηλεκτρονικό κατάστημα του Πωλητή. Μέχρι και το τελευταίο στάδιο πριν από την ολοκλήρωση της διαδικασίας της παραγγελίας, ο αγοραστής δύναται να επιλέξει την επιλογή «Ακύρωση». Με την επιλογή αυτή, η διαδικασία της παραγγελίας προϊόντος διακόπτεται αμέσως και ουδεμία υποχρέωση αναλαμβάνουν εκατέρωθεν ο Πωλητής και ο Πελάτης.

 

  1. Εφαρμοστέο Δίκαιο και Επίλυση Διαφορών

 

Οι συμβάσεις πώλησης που συνάπτονται μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος του Πωλητή, το οποίο ευρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.haalsofficial.com, διέπονται από το ελληνικό δίκαιο. Οποιαδήποτε διαφορά ή διένεξη μεταξύ του Πωλητή και των πελατών του παραπάνω ηλεκτρονικού καταστήματος προκύψει ένεκα ή εξ αφορμής της μεταξύ τους σύμβασης πώλησης διέπεται από το ελληνικό δίκαιο.

 

Αρμόδια για την επίλυση διαφορών που προκύπτουν ένεκα ή εξ αφορμής της λειτουργίας του ηλεκτρονικού καταστήματος του Πωλητή και των συναπτόμενων μέσω αυτού συμβάσεων πώλησης ορίζονται τα δικαστήρια της Αθήνας.

 

Ο Πελάτης έχει την δυνατότητα προσφυγής στην εξωδικαστική επίλυση των διαφορών του με τον Πωλητή μέσω της πλατφόρμας Ηλεκτρονικής Επίλυσης Διαφορών, η οποία διατίθεται στον ιστότοπο webgate.ec.europa.eu/odr/. Η πλατφόρμα Ηλεκτρονικής Επίλυσης Διαφορών (ΗΕΔ) αποτελεί έναν δικτυακό τόπο, σε ευρωπαϊκό επίπεδο, ο οποίος συνιστά το ενιαίο σημείο εξυπηρέτησης για τους καταναλωτές και τους εμπόρους που επιδιώκουν την εξωδικαστική επίλυση διαφορών που αφορούν συμβατικές υποχρεώσεις που προκύπτουν από ηλεκτρονικές συμβάσεις πώλησης ή παροχής υπηρεσιών. Η υποβολή καταγγελίας στην παραπάνω πλατφόρμα είναι δωρεάν.  Ακόμη, ο Πελάτης έχει τη δυνατότητα υποβολής αναφοράς ενώπιον του Συνηγόρου του Πολίτη (διεύθυνση: Λεωφόρος Αλεξάνδρας 144, Αθήνα, ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected] katanaloti.gr).

 

  1. Τροποποίηση όρων χρήσης

 

Ο Πωλητής έχει το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς, οποτεδήποτε, τους όρους χρήσης του ηλεκτρονικού του καταστήματος. Ο Πωλητής αναλαμβάνει την υποχρέωση να αναρτά αμελλητί στο αντίστοιχο μέρος του ιστοτόπου του κάθε τροποποίηση στους όρους χρήσης. Κάθε αλλαγή ή προσθήκη στους όρους χρήσης πρέπει να δηλώνεται με τρόπο σαφή, ευκρινή ευκρινή και κατανοητό από τον επισκέπτη του ιστοτόπου.

Πολιτική Προστασίας προσωπικών δεδομένων

Εισαγωγή

*Privacy Policy in English below

Στην HAÁLS σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας και δεσμευόμαστε να διασφαλίζουμε την ασφάλεια και την εμπιστευτικότητα των προσωπικών δεδομένων που μας παρέχετε.

Με την παρούσα Πολιτική Προστασίας θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τον τρόπο με τον οποίο συλλέγουμε τα προσωπικά σας δεδομένα, τους σκοπούς και τα χαρακτηριστικά της επεξεργασίας μας, αλλά και για τα δικαιώματα σας και τις επιλογές που μπορείτε να κάνετε αναφορικά με τη χρήση και την προστασία των δεδομένων σας.

Αναλαμβάνουμε την ευθύνη να επεξεργαζόμαστε και να προστατεύουμε σύμφωνα με την Πολιτική Προστασίας μας και την σχετική νομοθεσία.

Τι κατηγορίες δεδομένων συλλέγουμε

Η εταιρεία με την επωνυμία «ΠΡΟΜΙΣΟ ΟΕ», η οποία εδρεύει στο Χαλάνδρι Αττικής, οδός Περικλέους αρ.63, είναι ο Υπεύθυνος Επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα των επισκεπτών/χρηστών του ιστοτόπου www.haalsofficial.com, του οποίου είναι διαχειρίστρια. Η Εταιρεία ενδέχεται να επεξεργαστεί τις παρακάτω κατηγορίες προσωπικών σας δεδομένων:

  • προσωπικά στοιχεία: όνομα, επώνυμο, γένος, διεύθυνση κατοικίας
  • στοιχεία επικοινωνίας: τηλέφωνο επικοινωνίας, ηλεκτρονική διεύθυνση (email)
  • στοιχεία πληρωμών: στοιχεία της πιστωτικής ή χρεωστικής σας κάρτας
  • τις κριτικές και την αξιολόγησή σας για την ποιότητα των υπηρεσιών μας
  • κάθε είδους προσωπικά δεδομένα που επιλέγετε να μοιράζεστε μαζί μας με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση σας

 

Πώς συλλέγουμε τα δεδομένα σας

Η Εταιρεία συλλέγει τα προσωπικά σας δεδομένα, απευθείας από εσάς από τις καταχωρίσεις που πραγματοποιείτε στον παραπάνω ιστότοπο.

Σε καμία περίπτωση, δεν συλλέγουμε ούτε επεξεργαζόμαστε προσωπικά σας δεδομένα που δεν έχουν παρασχεθεί με την συγκατάθεσή σας.

Για ποιους λόγους συλλέγουμε τα δεδομένα σας

 Χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για την εκπλήρωση των παρακάτω τιθέμενων σκοπών και μόνο:

  • για να εκπληρώσουμε τις συμβατικές μας υποχρεώσεις προς εσάς και να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση
  • για να συμμορφωθούμε σε υποχρεώσεις που μας επιβάλλονται από τη νομοθεσία, τις Δικαστικές ή Εποπτικές Αρχές
  • για ενημερωτικούς, ερευνητικούς ή διαφημιστικούς σκοπούς, μόνο εφόσον έχουμε εξασφαλίσει τη συναίνεσή σας

 Διατηρούμε τα δεδομένα σας για όσο χρόνο απαιτείται προς την εκπλήρωση των παραπάνω σκοπών και, σε κάθε περίπτωση, μέχρι να ανακαλέσετε τη συναίνεσή σας ή να φέρετε αντίρρηση στην επεξεργασία.

Μέτρα και εγγυήσεις προστασίας της ασφάλειας των δεδομένων σας

Αναβαθμίζουμε τις πολιτικές μας προκειμένου να συμμορφωθούμε στο νέο νομικό περιβάλλον προστασίας δεδομένων. Λαμβάνουμε κατάλληλα και πρόσφορα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων που τυγχάνουν επεξεργασίας.

Αποτρέπουμε τη μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση στα δεδομένα σας, ενώ το σύνολο των μελών του προσωπικού μας δεσμεύεται βάσει εμπιστευτικού εχεμύθειας να διασφαλίσει το απόρρητο των προσωπικών σας δεδομένων.

Δεν γνωστοποιούμε ούτε μεταβιβάζουμε τα στοιχεία σας σε τρίτα πρόσωπα παρά μόνο στο πλαίσιο των συμβατικών μας σχέσεων με τους συνεργάτες μας και για την εκπλήρωση συγκεκριμένων σκοπών. Σε κάθε περίπτωση,φροντίζουμε, ώστε όλοι οι συνεργάτες μας, με τους οποίους ενδεχομένως μοιραζόμαστε κατηγορίες δεδομένων σας, να συμμορφώνονται με την σχετική με την προστασία των δεδομένων νομοθεσία και να λαμβάνουν, με τη σειρά τους, όλες τις απαραίτητες εγγυήσεις για την εμπιστευτικότητα, ακεραιότητα και διαθεσιμότητα των δεδομένων σας. Ακόμη, κατ’ εξαίρεση ενδέχεται να αποκαλύψουμε δεδομένα σας σε Δικαστικές ή Εποπτικές Αρχές στο πλαίσιο της συμμόρφωσής μας σε υποχρέωση που μας επιβάλλεται εκ του νόμου.

Δικαιώματα

Έχετε τα παρακάτω δικαιώματα σε σχέση με τα προσωπικά δεδομένα σας που επεξεργαζόμαστε. Μπορείτε:

  • να ανακαλέσετε οποτεδήποτε τη συγκατάθεσή σας ως προς τη χρήση δεδομένων σας για διαφημιστικούς ή ενημερωτικούς ή κάθε άλλου είδους σκοπούς
  • να ζητήσετε πληροφορίες σχετικά το είδος της επεξεργασίας που υφίστανται τα δεδομένα σας από εμάς και να έχετε πρόσβαση σε αυτά
  • να ζητήσετε να διορθώσουμε ή επικαιροποιήσουμε τα δεδομένα σας σε περίπτωση που είναι ανακριβή ή ελλιπή
  • να ζητήσετε την πλήρη και οριστική διαγραφή των δεδομένων σας από τα αρχεία μας
  • να ζητήσετε περιορισμό της επεξεργασίας των δεδομένων σας, εφόσον πληρούνται οι προϋποθέσεις που θέτει η σχετική νομοθεσία
  • να ζητήσετε αντίγραφο του συνόλου ή μέρους των δεδομένων σας σε κοινώς χρησιμοποιούμενη και αναγνώσιμη από τα μηχανήματα μορφή

Δεσμευόμαστε να ικανοποιήσουμε τα αιτήματά σας δωρεάν το συντομότερο δυνατό και, σε κάθε περίπτωση, εντός 30 ημερών από την υποβολή τους. Η προθεσμία αυτή μπορεί να παραταθεί για 60 ημέρες, ανάλογα με την πολυπλοκότητα και το πλήθος των αιτημάτων.

Σας ενημερώνουμε ότι μπορείτε, επίσης, να απευθύνετε τα παράπονα και τις  ανησυχίες σας σχετικά με τη χρήση και προστασία των προσωπικών σας δεδομένων στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτρήρα (www.dpa.gr).

Επικοινωνία 

Για να ασκήσετε τα παραπάνω δικαιώματά σας, να εκφράσετε οποιαδήποτε απορία ή παράπονο, αλλά και για να αξιολογήσετε την Πολιτική Προστασίας μας, μπορείτε να μας αποστείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στη διεύθυνση [email protected].

Αλλαγές στην Πολιτική Προστασίας προσωπικών δεδομένων

Η παρούσα Πολιτική Προστασίας ενδέχεται να τροποποιηθεί στο μέλλον. Κάθε αλλαγή ή προσθήκη σε αυτή θα αναρτάται στην ιστοσελίδα μας, ώστε να είστε πάντοτε ενημερωμένοι για τον τρόπο με τον οποίο επεξεργαζόμαστε και προστατεύουμε τα δεδομένα σας. Καμία τροποποίηση της πολιτικής μας δεν θα εφαρμοστεί πριν τη σχετική ανάρτηση και ενημέρωσή σας.

 

Privacy Policy

Introduction

In HAÁLS we respect your privacy and we are committed to ensure the security and the confidentiality of the personal data you provide us.

With the present Privacy Policy we would like to inform you about the way we collect your personal data, the purposes and the characteristics of data processing and also about your rights and the choices available to you regarding the use and protection of your data.

We undertake the responsibility to process and protect your personal data in accordance with our Privacy Policy and the relevant legislation.

What types of personal data we collect

The company with the name “PROMISO GP”, seated in Athens, Greece, 63 Perikleous str., is the Data Controller of the personal data of the visitors/users of the website www.haalsofficial.com. The Company may process the following categories of your personal data:

  • Personal information: name, surname, gender, address
  • Contact information: phone number, email address
  • Payment information: your credit or debit card details
  • Reviews and evaluation on the quality of our services
  • Any kind of personal data that you choose to share with us for your better service

 

How we collect your data

We collect your personal data directly from you – from the registrations toy make on our website.

Under no circumstances, we collect or process personal data that is not provided with your consent.

Why we collect your data

We use your personal data only to fulfill the following purposes:

  • To fulfill our contractual obligations to you and to provide you with the best possible service
  • To comply with obligations imposed by law, judicial or supervisory authorities
  • For information, research or advertising purposes, only of we have ensured your consent

 

We retain your data for as long as it is required to fulfill the above purposes and, in any case, until you withdraw your consent or object to the processing of your data.

Security measures

We upgrade our policies in order to comply with the data protection legislation. We take appropriate technical and organizational measures to protect your personal data.

We prevent unauthorized access to your data and all staff members are bound under a confidentiality agreement to ensure the confidentiality of your personal data.

We do not disclose or transfer your information to third parties, unless provided in the context of our contractual relationships with our partners and for the fulfillment of specific purposes. In any case, we make sure that all of our partners, with whom we may share your data, comply with the data protection legislation and, in turn, receive all the necessary measures to guarantee the confidentiality, integrity and availability of your data. In addition, we may, exceptionally, disclose your data to legal or supervisory authorities as part of our compliance with an obligation imposed by law.

Rights

You have the following rights regarding your personal data that we process. You have the right to:

  • Withdraw your consent to the use of your data for advertising, informative or any other purposes at any time
  • Request information about the type of the data processing we use and have access to them
  • Ask us to correct or update your data if it is inaccurate or incomplete
  • Request the complete and permanent deletion of your data from our records
  • Request the restriction of your data processing, if the conditions laid down on the relevant legislation are met
  • Request a copy of all or part of your data in a commonly used and machine readable format

 

We are committed to meeting your requests free of charge as soon as possible and, in any case, within 30 days from the submission. This deadline can be extended for 60 days, depending on the complexity and the number of requests.

 

Please note that you can also send complaints and concerns about the use and protection of your personal data to the competent Data Protection Authority (www.dpa.gr).

 

Contact

In order to exercise the abovementioned rights, to express any questions or complaints and to evaluate our Privacy Policy, please contact us at the email address [email protected].

Changes to the Privacy Policy

This Privacy Policy may be modified in the future. Any change or addition to it till be posted on our website so that you are always up to date on how we process and protect your data. No change to our policy will be applied before being posted and before your notification.

Shipping

Shipping in Greece is free of charge.

Delivery time:

Athens: 1-2 working days

Rest of Greece: 2-4 working days

Europe: Delivery time 5-10 days. Delivery charge 15 euros.

For the rest of the world, please contact us: [email protected]

Free shipping worldwide for orders above 300 euros.

Returns

Returns from Greece are free of charge, within 14 days. (for more information you can visit “Terms & Conditions” page)

Feel free to contact us if you have any questions.

HAÁLS,
Customer Care Team

size_chart_2